Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

11.09.2022 11:15

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Триває двохсота доба повномасштабного рашистського вторгнення на святу українську землю. І сьогодні ми ще на один день ближче до нашої перемоги. Хай ця неділя буде тихою і спокійною для кожного з вас.

Тепер трохи про обстановку на лінії фронту на Запорізькому напрямку. Протягом минулої доби противник здійснив обстріли позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення. Ворожі обстріли було зафіксовано на Гуляйпільщині.

Окрім того, від рашистських ударів знову постраждала цивільна інфраструктура нашого регіону. Учора до Нацполіції надійшло 30 повідомлень про руйнування мирних об’єктів у Білогір'ї, Полтавці, Гуляйполі, Малих Щербаках, Залізничному, Комишувасі, Преображенці, Новоандріїївці, Червоному, Ольгівському, Дорожнянці, Малій Токмачці, Шевченко, Щербаках, Малинівці, Новоданилівці, Степногірську та Кам'янському.

російська армія вже давно втратила людське обличчя. Для усього світу – вони не воїни, а просто вбивці та мародери, які забруднили і себе, і свою країну. Тому, починаючи з двадцять четвертого лютого, у росії пішов відлік початку її кінця. І рано чи пізно вона обов’язково відповість за усі страждання нашого народу.

А на завершення я хочу привітати українських танкістів з їхнім професійним святом – з Днем танкіста. Величезна вдячність вам за вашу роботу та за захист нашої рідної землі. Хай броня вас захищає, а гармата завжди влучно б’є ворога точно в ціль. Повертайтеся живими і з Перемогою.

Слава українським танкістам!

Слава Україні!

Героям слава!