Муніципальний театр танцю запрошує на прем’єру рок-балету

07.12.2017 09:40

07 грудня в Концертному залі ім. М.І. Глінки Запорізької обласної філармонії відбудеться прем’єра рок-балету Запорізького муніципального театру танцю «451 градус за Фаренгейтом» за мотивами однойменного твору Р. Бредбері.

Початок вистави о 19.00.

451 градус за Фаренгейтом - це температура, при якій починає горіти папір - температура суспільного настрою та сердець мешканців антиінтелектуального світу. Головний герой – Гай Монтег, працює «пожежником», тільки його задачею є не гасіння пожежі, а спалювання. Спалювання книг, витворів мистецтв або інших естетичних витворів, які впливають на людину, роблять її не контрольованою та емоційно неврівноваженою, що для «системи», в якій існує Монтег, являється злочином.

Одного разу Гай зустрічає дівчину, яка повністю змінює його. Він починає по-іншому дихати, відчувати і усвідомлює, що життя його було обманом і злочином. З цього моменту він входить у конфлікт із «системою» і перед ним постає вибір: закрити очі на брехню і продовжувати існувати так далі або боротися...

Департамент культури і туризму міської ради запрошує всіх глядачів та шанувальників прекрасного відвідати Запорізький муніципальний театр танцю, прем’єра рок-балету якого відбудеться у Концертному залі ім. М.І. Глінки Запорізької обласної філармонії, яка розташована за адресою: проспект Соборний, 183.

Телефони для довідок: 233-10-87, 236-44- 67.