Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців

21.09.2022 20:25

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- Прильоти увечері, прильоти вночі, прильоти вдень. Залякування і терор. Ігнорування звичаїв війни. Це тактика рашистів, які нічого не здатні зробити в чесному бою. Тому вже котрий день поспіль їхні ракети летять до нашого міста. Сьогодні орки поцілили у промисловий об’єкт, а також у житловий квартал та неподалік приватного підприємства. Ворожі обстріли пошкодили багатоповерхівки, приватні будинки та автомобілі. На жаль, є поранені люди. Бажаю усім постраждалим скорішого одужання та нагадую, що про зруйновані будівлі ви можете повідомляти на 15-80.

Рашисти намагаються посіяти паніку і страх Але сильних не можна залякати. Сильних можна тільки розізлити. А запоріжці саме такі. Сильні та вольові. Дочекалися кінця тривоги, вийшли з безпечних місць і продовжили жити далі. Працювати, вчитися, волонтерити, рятувати, допомагати, виховувати. Тому що запоріжці знають - змінювати цей світ на краще можна і під час війни.

І саме тому сьогодні, не зважаючи ні на що, ми підписали Меморандум про співпрацю у питаннях залучення громадськості до моніторингу стану атмосферного повітря у Запоріжжі. Вважаю, що це ще один наш маленький крок на великому шляху до врегулювання екологічної ситуації в місті.

Зараз у кожного свій фронт і разом ми обов’язково переможемо!

Тихої усім ночі!