У Шевченківському районі привітали військових з Днем Збройних Сил України

08.12.2017 11:52

У районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району відбулись урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України та підведення підсумків призову громадян на строкову військову службу у 2017 році .

У святковому заході взяли участь голова районної адміністрації Федір Маєр, військовий комісар Шевченківського військкомату Євген Щербань, військовослужбовці, представники підприємств району.

До присутніх з привітанням звернувся голова районної адміністрації Федір Маєр:

- Від імені жителів Шевченківського району вітаю вас із Днем Збройних Сил України. Бажаю вам і вашим родинам здоров'я та щастя, а головне миру. Дякую підприємствам району за співробітництво щодо призову громадян на військову службу. Окрема подяка підприємствам «Мотор Січ», «Івченко-Прогрес» за транспортне забезпечення військовослужбовців.

За словами військового комісара Євгена Щербаня, робота у районі щодо завдань відбору кандидатів на військову службу виконується на 100 відсотків, чимала заслуга у цьому кадрових служб підприємств.

За високий професіоналізм, належну організацію призову громадян на строкову військову службу у 2017 році та з нагоди Дня Збройних Сил України Почесними грамотами та Подяками районної адміністрації нагороджено військовослужбовців Шевченківського військового комісаріату.

Зі святковою програмою перед присутніми виступили вихованці школи мистецтв № 4.