Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців

25.09.2022 20:40

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- На окупованих територіях нашого краю рашисти проводять свої псевдореферендуми. Причому у своїх пропагандистських смітниках вони пишуть, що люди начебто охоче голосують за приєднання до оркостану. Та усі ми з вами знаємо, що українцям не потрібні ніякі референдуми і ніяка росія. І тому колаборанти, разом з озброєними рашистами, ходять по домівках та примушують людей ставити галочки в у недобюлетенях.

У Запорізької міської ради є чітка позиція - проведення псевдореферендумів на території нашого козацького краю є абсолютно незаконним. Вони суперечать і міжнародним правовим нормам, і Конституції України, і європейським цінностям. Більше того, вони є проявом цинічної неповаги до суверенітету, цілісності та непорушності кордонів нашої країни.

Ми, разом з депутатами Запорізької міської ради, вже підготували проєкт звернення до Президента України, Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Міністерства іноземних справ, Євровропарламенту та Ради безпеки ООН про невизнання проведених референдумів та їхніх результатів на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.

Це наш дім, наша земля, наша Україна. Єдина і неподільна. І ми обов’язково будемо боротися за її цілісність.

Віримо в наших воїнів і в те, що все буде Україна!

Зараз у кожного свій фронт і разом ми переможемо!

Тихої усім ночі.