Вимушені переселенці завдяки благодійникам отримали чергову допомогу

29.09.2022 12:40

Гуманітарна місія «Проліска» надала гуманітарну допомогу людям, які вимушено покинули свої домівки через обстріли й ворожу окупацію та оселилися в місті Запоріжжі.

Так, 30 переселенців, які зараз мешкають в одному з гуртожитків Олександрівського району, отримали необхідні в побуті речі: матраци, ковдри, рушники, подушки та набори посуду. Цей гуртожиток перебуває в управлінні КП «Наше місто».

- Люди щиро радіють такій допомозі, адже це потрібні їм речі. Ми, у свою чергу, вивчаємо їх потреби, намагаємося дослухатися до них і всіляко допомагати, - розповіла начальниця адміністративно-господарського відділу КП «Наше місто» Ірина Чайка.

Загалом в управлінні компанії перебувають 10 гуртожитків, які частково використовуються для розміщення осіб з тимчасово окупованих територій.

Зазначимо, гуманітарну місію «Проліска» було засновано волонтерами 10 липня 2014 року. Наразі організація всебічно підтримує мирне населення в прифронтовій зоні, а також внутрішньо переміщених осіб у Харківській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій, Вінницькій, Івано-Франківській, Рівненській, Сумській та Закарпатській областях.