У Запоріжжі продовжуються роботи з комплексного благоустрою

30.09.2022 12:10

У всіх районах міста продовжується впорядкування територій.

Так, минулого тижня в Олександрівському районі зокрема були проведені роботи з укладання асфальтового покриття за адресами: вул. Поштова, 159-161, 167; вул. Запорізька, 9, 9a загальною площею 1100 кв. м. У виконанні робіт задіяні 10 одиниць та 20 працівників залученої підрядної організації.

3 метою забезпечення належного санітарного стану внутрішньоквартальних територій житлового фонду району організовані роботи зі звалювання 3 дерев на прибудинковій території по вул. Запорізькій.

Крім того, з 23 по 29 вересня здійснено 5 рейдових заходів щодо виявлення та ліквідації місць несанкціонованої (стихійної) з торгівлі на територій Олександрівського району.

У підсумку складено один протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП за незадовільний санітарний стан території, прилеглої до одного з магазинів по просп. Соборному, 99. Також припинено стихійну торгівлю овочами та непродовольчими товарами на перетині вул. Франка, 45 та ліквідовано самовільно встановлену рекламну конструкцію (штендер) по вул. Першій ливарній, 4.