До Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС запоріжці отримають цільову адресну допомогу

12.12.2017 09:10

Як повідомляє управління соціального захисту населення Запорізької міської ради, у рамках Міської комплексної програми соцзахисту населення щороку надається допомога сім’ям, які втратили годувальника внаслідок Чорнобильської катастрофи.

На сьогоднішній день на обліку в управліннях праці та соціального захисту населення Запорізької міської ради по районах перебуває 184 такі сім’ї.

У 2017 році проведено дві виплати: у квітні - до дня Чорнобильської катастрофи та у грудні – до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Загальна сума допомоги складає 1000 грн на сім’ю.

Одна сім’я, що має дитину-інваліда, захворювання якої пов’язане з наслідками аварії на Чорнобильській АЕС, отримала одноразову адресну цільову допомогу у квітні 2017 року у розмірі 1000 грн.

Крім цього, за поданням громадської організації, яка об’єднує чорнобильців міста, цього року надано матеріальну допомогу у квітні 44 особам та у грудні - 56 особам.