В Запоріжжі продовжується ремонт аварійних ділянок автомобільних доріг

04.10.2022 13:15

Цього тижня робітники комунального підприємства «ЕЛУАШ» ремонтують дорогу загального користування в районі вулиці 12 Квітня. Запланований об’єм робіт на цій ділянці – 1250 квадратних метрів. У рамках ремонту заміні підлягає частина асфальту, що знаходиться в аварійному стані.

Ямковий ремонт дороги на вулиці 12 Квітня розпочали ще минулого тижня – тоді за допомогою фрези робітники «ЕЛУАШу» знімали старий шар асфальту. Цього тижня вже займаються укладанням нового асфальту. Роботи проходять від проспекту Соборного до Набережної магістралі. За словами представників підприємства, новий асфальт вкладають вручну, за допомогою котка. Адже користуватися асфальтоукладачем не дозволяє ширина вулиці.

Аналогічну роботу до цього комунальники провели в районі вулиці Тюленіна. Наступною адресою буде вулиця Незалежної України – від вул. Лермонтова до вул. Гагаріна.

- Зараз намагаємось привести до ладу перш за все дороги загального користування, де кожного дня спостерігається інтенсивний автомобільний рух. На ці дороги найбільше навантаження, тож і зношується дорожнє полотно значно швидше. Це переважно дороги у центрі міста. Також будемо робити акцент в ремонті на дорогах, де працюють маршрути громадського транспорту, - розповів начальник Вознесенівської ділянки КП «ЕЛУАШ» Максим Кікош.