У Запоріжжі тривають роботи з комплексного благоустрою

07.10.2022 17:45

У всіх районах міста продовжується впорядкування територій. У Шевченківському районі комунальники прибирають у парках та скверах, виконують дорожні роботи, перевіряють та ремонтують мережі зовнішнього освітлення, а також світлофорні об’єкти.

Минулого тижня в Шевченківському районі проводився покіс трави, прополювання квітників, прибирання та вивезення сміття. Роботи виконувалися в парку ім. Академіка В.Я. Клімова, сквері по вул. Бочарова, по вулицям Іванова та Вороніна.

Шляховики виконали ямковий ремонт доріг по вулицям Виробничій, Миколи Корищенка та Брюллова. Проводилося також прибирання дорог від намивів після дощу.

Крім того, в Шевченківському районі тривають роботи з обслуговування мереж зовнішнього освітлення, огляд та регулювання світлофорних об’єктів та засобів організації дорожнього руху, обрізання дерев в зоні мереж зовнішнього освітлення та інше.

За тиждень у Шевченківському районі здійснено 9 рейдів по перевірці об’єктів загального користування щодо утримання прилеглих територій у належному санітарно-технічному стані. Порушникам вручили приписи та провели з ними профілактичні бесіди.