Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців

09.10.2022 20:15

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- Запоріжці!

Минулої ночі рашисти стерли з лиця землі два приватних будинки. Ще вчора там жили сім’ї. А сьогодні там просто діри. Воронки від ракети.

Ще вчора в одному з багатоквартирних будинків міста люди спокійно лягали спати, а сьогодні вони не прокинулися. І замість під’їзду там теж тепер діра.

Ми думали, що обстріл цивільної автоколони – це була їхня межа. Але ні. Межі немає. Ракета в один будинок, в другий, в третій… Ця наволоч не зупиняється.

Цієї ночі вони вбили 13 людей. І можливо, що ця цифра ще не остаточна, адже розбори завалів і досі тривають. Більше сімдесяти людей постраждали. Як мінімум 10 з постраждалих це діти.

Ушкоджено більше сорока багатоповерхівок у двох районах міста. Зруйновано більше двохсот приватних будинків. Люди втратили рідних, втратили оселі, втратили здоров’я.

Русня обов’язково за все відповість. І кожен, хто натискав на кнопку, хто випускав ті кляті ракети, буде горіти в пеклі.

Ми цього обов’язково дочекаємося. А поки що найщиріші співчуття рідним загиблих людей.

Низький уклін рятувальникам і комунальним службам, які працюють просто без передиху. Це дуже тяжка праця. І фізично, і морально. Але ви не відступаєте і робите свою справу.

Визнання усім медикам, які рятують, оперують, лікують і з неймовірною силою і впертістю боряться за кожне людське життя.

Вдячність волонтерам та благодійникам, які допомагають постраждалим усім можливим і неможливим.

Зараз у кожного свій фронт і разом ми обов’язково переможемо!

Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним силам України.

Тихої усім ночі!