Триває ліквідація наслідків ракетних ударів по Запоріжжю

11.10.2022 16:30

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Сьогодні від ворожого удару постраждали 8 багатоквартирних будинків. У двох багатоповерхівках, які зазнали найбільших ушкоджень, були вибиті вікна та рами. В одному з будинків представники ОСББ та робітники «Запоріжремсервісу» вже закривають плитами OSB пошкоджені вікна на першому поверсі. В іншому будинку співробітники компанії «МДЛ» проводять обстеження квартир та готують заявку на видачу ремонтних матеріалів із міського резерву.

Також рятувальники та комунальники продовжують розбирати завали та вивозити будівельне сміття з багатоповерхівки, в якій 9 жовтня було зруйновано під’їзд. Зараз на місці працюють 46 рятувальників ДСНС, 14 одиниць техніки ДСНС та 3 одиниці техніки «ЕЛУАШу».

У приватному секторі міста, який теж зазнав атаки тієї ночі, 7 працівників аварійно-рятувальної служби та 30 волонтерів усувають наслідки прильотів та допомогають мешканцям відновлювати будинки. Необхідні матеріали їм видають співробітники «Запоріжремсервісу». У роботах задіяно 2 одиниці техніки комбінату «Запоріжсталь». Спеціалісти Запоріжжяобленерго там, де це можливо, відновлюють електропостачання.

Дякую всім за роботу! Коли ми згуртовані, нас не здолати.