Щодо ворожих обстрілів та ситуації на Запорізькому напрямку

12.10.2022 11:25

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Ворог не припиняє ракетний терор мирного населення. Сьогодні опівночі окупанти випустили близько 7 ракет по Запоріжжю та передмістю. Два снаряди поцілили по одному з районів міста. Внаслідок обстрілу був пошкоджений футбольний майданчик. Також ушкоджень зазнали три прилеглі багатоповерхівки, два заклади освіти та один медичний заклад, в яких повилітали вікна. На щастя, постраждалих немає.

Знову пропагандисти рф заявлять, що завдали ударів по «центрам прийняття рішень», а насправді окупанти продовжують руйнувати нашу інфраструктуру та воюють з мирними мешканцями міста. росії не повинно бути у світі, її не повинно бути навіть на мапі світу, тому що росія – країна-терорист.

Тепер про ситуацію на фронті. Минулої доби на Запорізькому напрямку противник здійснював обстріли наших військових в районах Малих Щербаків, Оріхова та Червоного. Також ворожих обстрілів зазнала цивільна інфраструктура у Запорізькому, Пологівському та Василівському районах.

У свою чергу, наші воїни мужньо тримають лінію оборони й нищать окупантів. За даними Генштабу, за попередні дні в Запорізькій області Сили оборони знищили зенітний ракетний комплекс С-300, до десяти одиниць військової техніки та близько шістдесяти рашистів.

Віримо в наші Збройні сили і в українську Перемогу!

Слава Україні!

Героям слава!