Ліквідація наслідків ворожих обстрілів не припиняється

12.10.2022 19:15

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Ліквідація наслідків ворожих обстрілів не припиняється.

Комунальники ремонтують покрівлю в одному з будинків, який постраждав 6 жовтня. Ще в одному будинку, дах якого постраждав тієї ж ночі, вже також відремонтовано пошкоджені ділянки покрівлі.

Роботи виконуються також у будинках та будівлях, які були пошкоджені 10 жовтня. У найбільш постраждалому тоді будинку завершили «закривати» вікна (там де була можливість).

На місцях продовжують працювати комунальники «Запоріжремсервісу», «Нашого міста», волонтери та представники ОСББ.

Також 10 жовтня значні пошкодження отримав дитячий садок. Робітники «Запоріжремсервісу», «ЕЛУАШу» і волонтери продовжують збирати та вивозити будівельне сміття. Подальша доля дитячого садка залежатиме від висновків спеціалістів, які визначать можливість його відновлення.

Ще в одному районі Запоріжжя триває ремонт у будинках, які постраждали 11 жовтня. У двох найбільш ушкоджених багатоповерхівках було вибито вікна у квартирах та під’їздах.

В одній з них «Запоріжремсервіс», за підтримки волонтерів, майже завершив «закривати» вікна (за виключенням тих постраждалих квартир, куди робітники не змогли потрапити). В іншому будинку керуюча компанія «Місто для людей» продовжує ремонтні роботи.

Дякую усім службам та волонтерам за працю. Ми разом, а отже нас не здолати.