У Шевченківському районі виконують планові роботи для підтримки життєдіяльності міста

14.10.2022 15:30

Так, за інформацією Шевченківської райадміністрації, за період з 7 по 13 жовтня на території району виконувалися всі планові роботи, що підтримують життєдіяльність міста.

Серед робіт з благоустрою на території району було виконано наступне:

  • Ліквідація стихійних звалищ за адресою: пров. Архангельський;
  • Аварійний поточний ремонт асфальтового покриття прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів за адресою: вул. Миколи Корищенка, вул. Карпенка-Карого;
  • Покіс трави за адресами: вул. Пархоменка, вул. Чарівна, вул. Полякова;
  • Навантаження та вивезення гілля: вул. пр. Моторобудівників, вул. Карпенка-Карого.
  • Обрізка та видалення дерев: вул. Чарівна, вул. Військбуд.

Окрім цього, щоденно здійснюється моніторинг залишків продуктів в мережі продовольчих магазинів та на ринках району, проводяться рейди з виявлення стихійної торгівлі.

Під час чергового такого виїзду робочою групою складено протокол на одного такого порушника – його передано для розгляду до адміністративного суду.

7 жовтня з представниками відділення поліції здійснено спільний виїзд за адресою вул. Б. Завади, 6 з  метою реагування на звернення місцевих мешканців на порушення санітарних правил. Складено протокол за ст.152  АК України.  

Також передодні 79-річчя визволення Запоріжжя від нацистських загарбників 13 жовтня на території району проведено декілька заходів для вшанування пам’яті загиблих героїв у Другій світовій війні, військовослужбовців, які загинули за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Представники Шевченківської райадмінстрації поклали квіти до меморіалів та могил загиблих воїнів, зокрема, біля пам’ятника «Летять журавлі», біля меморіалу «Вічна пам’ять, вічна скорбота» та до могил військовослужбовців АТО і військовослужбовців загиблих під час широкомасштабної збройної агресії РФ проти України,  які поховані на Алеї Слави Капустяного кладовища.