Запорізькі комунальники дбають про належний санітарний стан міста

22.10.2022 10:15

В усіх районах обласного центру триває виконання поточних робіт щодо благоустрою територій. В Олександрівській районній адміністрації розповіли, що було виконано протягом тижня з 14 по 20 жовтня.

Зокрема комунальники ліквідували 15 аварійних дерев на прибудинкових територіях за адресами: вул. Козача, 37, та Шкільна, 18. Також виконувались покоси трави на пустирях, вздовж трамвайних колій, на дитячих, спортивних майданчиках, прилеглих до багатоповерхових будинків територіях, у скверах та на зелених зонах.

Окрім цього, не припиняються рейди місцями стихійної торгівлі. Так, протягом тижня було проведено 4 таких інспекції. 17 жовтня припинено стихійну торгівлю продовольчими товарами по вулиці Запорізькій. 18 жовтня за самовільну торгівлю продовольчими товарами по вулиці Запорізькій, 12б на порушника складено протокол про адміністративне правопорушення. Ще один протокол про адмінпорушення 19 жовтня отримав підприємець за самовільну торгівлю м’ясними виробами по вулиці Поштовій, 141. 20 жовтня було припинено стихійну торгівлю квітами, насінням, продовольчими товарами по вулиці Фортечній.