В Запоріжжі продовжуються роботи з благоустрою

24.10.2022 15:35

Комунальники працюють в усіх районах міста. Зокрема, про результати своєї роботи за минулий тиждень розповіли представники Вознесенівського району.

За інформацією Вознесенівської районної адміністрації, минулого тижня акцент у благоустрої районну був зроблений на ліквідації стихійних звалищ, що утворилися у подвір’ях багатоповерхівок. Так, відомо, що профільне підприємство вивозить побутове сміття. Тому залишки  будівельних відходів, мотлох та інше непобутове сміття накопичується в результаті неправильного поводження зі сміттям мешканців прилеглих будинків.

Так, впродовж минулого тижня комунальники займались вивезенням сміття з проспекту Соборного, 170 а,б,в, 172, 174, вул. Матросова, 24, вул. Михайла Гончаренка, 27а, вул. Південноукраїнської, 3, 9, вул. Перемоги, 81, 85, 99, 101,109.

Комунальники звертаються до запоріжців з проханням не накопичувати стихійні звалища у своїх подвір’ях, а самостійно наймати спецтехніку для його вивезення на полігон твердих побутових відходів. А представники департаменту з благоустрою нагадують, що за захаращення території загрожують штрафи та адміністративна відповідальність.