У Шевченківському районі розповіли, як підтримують благоустрій

27.10.2022 13:15

Впродовж минулого тижня у період з 21 по 27 жовтня в Шевченківському районі проводили ремонт зливової каналізації, обрізку та видалення дерев, поточний ремонт дитячих майданчиків, та інші роботи.

Так, аварійний поточний ремонт зливової каналізації виконано по вул Іванова.

Обрізку та видалення дерев провели по вул. Чарівна, Військбуд та вул.Миколи Корищенка.

Також комунальники ліквідували чергове стихійне звалище на пр. Моторобудівників, вивезли гілля з вул. Брюллова та вул.Муравченка.

Окрім того, здійснювався покіс трави на вул. Полякова, Вороніна, Богдана Завади та у селищі Тепличне.

Для підтримання благоустрою комунальники також оновили дорожню розмітку на пр Моторобудівників, виконали поточний ремонт дитячих майданчиків у сквері по вул.Бочарова та тротуару по вул.Кругова, 107.

Також щоденно здійснюється моніторинг залишків продуктів в мережі продовольчих магазинів району.

24 жовтня проведено моніторинг цін на продукти в роздрібних мережах та на ринках району.

У той же час проведено рейд для боротьби зі стихійною торгівлею. Складено на порушників 1 протокол за ст. 152 АК України, який передано для розгляду на адміністративну комісію.

І того ж дня проведено рейд з перевірки об’єктів загального користування щодо утримання прилеглих територій у належному санітарно-технічному стані.

З метою проінформувати підприємців про заощадження електроенергії та відключення ілюмінації, вивісок торгових закладів, 24 та 25 жовтня здійснено виїзди представників Шевченківської адміністрації на території району.