Щодо ліквідації наслідків ворожого обстрілу

27.10.2022 20:15

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Від сьогоднішніх нічних обстрілів у місті постраждали 11 багатоповерхових будинків, в яких вибито шибки, та 20 будинків приватного сектору, в яких ушкоджено вікна та покрівлі.

Хочу сказати, що сьогодні фахівці наших міських служб вкотре довели, що в той час, як росія може тільки нищити, наша країна і наше місто вміє створювати, вміє відновлювати і до того ж вміє робити усе це дуже швидко.

З самого ранку комунальники «Запоріжремсервісу», працівники керуючої компанії «Місто для людей», представники ОСББ, мешканці приватного сектору та волонтери згуртувалися і зайнялися ліквідацією наслідків ворожої атаки.

Ремонті матеріали ми, як і завжди, надаємо з міського резерву. Мешканці постраждалих приватних будинків вже отримали сьогодні 100 листів OSB та 110 листів профнастилу для ремонту покрівель. Плівкою людей забезпечує наш перевірений та надійний партнер - гуманітарна місія «Проліска», яка співпрацює з управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні.

Дякую усім за роботу. Ми сильні, тому що ми згуртовані. Ми знаємо, за що і для чого ми боремося, і в цьому наша незламна сила.

Зараз у кожного свій фронт і разом ми обов’язково переможемо!

Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним силам України.

Тихої усім ночі.