Запорізьких підлітків навчають протидіяти вандалізму у проекті «Збережемо красу рідного міста!»

13.12.2017 12:40

У Запоріжжі була розроблена спеціальна програма, спрямована на запобігання вандалізму та збереження матеріальних цінностей, що належать до комунальної власності міста Запоріжжя. В рамках цієї програми у Вознесенівському районі для учнів загальноосвітніх закладів реалізується проект «Збережемо красу рідного міста!».

Днями відбувся заключний етап цього проекту. На базі гімназії № 71 пройшла зустріч з представниками батьківських комітетів та педагогічних колективів всіх загальноосвітніх шкіл району. З доповідями про те, як застерегти підлітків від вандалізму і навчити їх берегти загальноміське майно, виступили представники керівництва районної адміністрації міської ради по Вознесенівському району, територіального відділу освіти, Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та Вознесенівського відділення поліції Дніпровського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області.

Учасники зустрічі обговорили, як слід заохочувати молодіжні ініціативи щодо благоустрою рідного міста, виховувати у дітей дбайливе ставлення до навколишнього середовища та повагу до щоденної праці міських комунальних служб.

Проект "Збережемо красу рідного міста" був ініційований фахівцями районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району спільно з викладачами юридичного факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.