У Запоріжжі стартував опалювальний сезон

02.11.2022 21:50

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Сьогодні у місті розпочався опалювальний сезон. Запуск опалення проводиться у тестовому режимі і триватиме він до 5 листопада.

Якщо у вашій оселі на цей час поки що немає тепла, будь ласка, не хвилюйтеся. Це пов’язано з тим, що запуск котелень відбувається поступово і спочатку здійснюється прогрів мереж, а вже потім тепло йде до будинків і закладів. Тому найпершими його отримують ті будівлі, які знаходяться ближче до котелень. Більша ж частина батарей у місті стануть теплими завтра у другій половині дня.

Також хочу сказати, що, на жаль, під час пуску опалення у будинках, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів, можуть виникати аварійні ситуації. Сьогодні ми вже мали такий прецедент у двох під’їздах однієї з понівечених ракетою багатоповерхівок. Але прошу вас не панікувати. Запорізькі комунальники – це герої, які завжди перебувають у повній готовності, які завжди приходять на допомогу і які нікого не залишають без уваги. Так було і сьогодні – на ліквідацію аварійної ситуації ремонтники виїхали одразу ж, як тільки отримали відповідний сигнал.

Зараз не буває чужих проблем. Зараз у кожного свій фронт і разом ми обов’язково переможемо!

Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним силам України.

Тихої усім ночі.