У Шевченківському районі тривають роботи з благоустрою територій

03.11.2022 13:15

Комунальники продовжують дбати проте, аби наше місто було чистим і охайним. Роботи з комплексного благоустрою виконуються в усіх районах. У Шевченківській районній адміністрації розповіли про те, що було виконано в районі за останній тиждень жовтня.

Зокрема, впродовж періоду з 27 жовтня по 3 листопада було здійснено аварійний поточний ремонт зливової каналізації по вул. Іванова. Також тривали роботи з ліквідації стихійного звалища за адресою вул. Чарівна.

Не припиняють комунальники й сезонну обрізку дерев та вивезення гілля, а також покіс трави. Працювали за адресами: вул. Іванова, вул. Магістральна, вул. Передатна, вул. Миколи Корищенка. Окрім цього, було виконано ремонт тротуару по вул. Круговій 107.

Ще одним напрямком роботи стали рейди щодо боротьби зі стхійною торгівлею та перевірки утримання підприємцями прилеглих територій у належному санітарному стані. Так, за підсумками інспекції щодо припинення підприємницької діяльності у заборонених місцях було виявлено порушника та складено відповідний протокол за ст. 152 АК України.

Також 1 та 2 листопада зійснено виїзди з метою попередження об’єктів торгівлі та сфери послуг всіх форм власності щодо заощадження електроенергії та відключення ілюмінації, вивісок торгових закладів.