Запорізькі ТІЦи готують до роботи в зимовий період

04.11.2022 10:50

У Вознесенівському районі відбулось розширене засідання районного підрозділу координаційного штабу з гуманітарних та соціальних питань. Участь у нараді взяли також директори шкіл-начальники територіальних-інформаційних центрів району.

Обговорювались питання роботи ТІЦів у зимовий період, алгоритми дій щодо оперативної передачі  інформації за відсутності зв'язку і електроенергії. Також було детально розібрано практичні аспекти функціонування ТІЦів та роботу працівників під час ворожих ракетних ударів щодо забезпечення виконання покладених функцій. Окремо приділено увагу організації роботи трьох ТІЦів, які було розгорнуто після руйнувань будинків в центрі міста.

За результатами засідання прийнято та ухвалено низку управлінських рішень, практичних заходів та алгоритмів, які дозволять виконувати покладені завдання ефективніше та зручніше для мешканців.

Голова районної адміністрації Запорізької міської ради Віталій Лисенко також висловив подяку освітянам, медикам, працівникам соціальної сфери, соціального захисту населення, служби у справах дітей, департаменту культури і туризму, а також комунальникам Вознесенівського району за злагоджену роботу у ці складні часи.