Щодо стабілізаційних відключень електроенергії

04.11.2022 21:30

ПАТ «Запоріжжяобленерго» повідомляє:

- СТАБІЛІЗАЦІЙНІ ВІДКЛЮЧЕННЯ – ПРАЦЮЄМО НАД МІНІМІЗАЦІЄЮ НЕЗРУЧНОСТЕЙ.

Вже перша доба дії графіків стабілізаційних відключень на Запоріжжі продемонструвала, що у кожного часового інтервалу, крім загальних, є свої специфічні незручності.

Якщо світло вимикають зранку – це справжній челендж для жінок, які не можуть ані волосся висушити, ані до пуття нафарбуватися. Вдень – це проблеми для тих, хто працює або навчається в онлайні.

Тож аби одні й ті ж споживачі з дня у день не стикалися із одними й тими ж труднощами, ми вирішили щодня починати відключення з нової групи споживачів. Приміром, якщо вчора, у перший день запровадження графіків відключень, першими стосувалися споживачів Першої черги, сьогодні зранку відключення почалися з Другої черги. Аналогічним чином назавтра – якщо дію графіків стабілізаційних відключень не буде скасовано – відключення розпочнуться зі споживачів Третьої черги.

Зорієнтуватися у нинішніх динамічних розкладах відключень та відповідним чином планувати свій день допоможе наша інфографіка, що наочно продемонструє, в який час та в якій послідовності протягом найближчих днів здійснюватиметься відключення споживачів усіх чотирьох черг.