У Запоріжжі відбулась зустріч з Постійною координаторкою системи ООН в Україні

08.11.2022 20:40

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Сьогодні мав спонтанну, але при цьому дуже теплу та продуктивну зустріч з пані Деніз Браун – Постійною координаторкою системи ООН в Україні.

Говорили з нею про війну, про людський біль, про зруйновані долі, про ворожі атаки на Запоріжжя. А ще про силу і незламність наших людей. Сама пані Деніз відзначила, що була в багатьох країнах, бачила багато ситуацій, але ніщо її не вразило так сильно, як стійкість українців.

Також сьогодні ми розповіли представниці системи ООН про те, що місто готується до складної зими. У відповідь Деніз Браун запевнила, що всіляко намагатиметься підтримати нас у цьому питанні та працюватиме для того, щоб надати Запоріжжю необхідну допомогу. Для нас це дуже важливо, адже саме за сприяння наших міжнародних партнерів нам вдається у ці непрості часи допомагати як соціально незахищеним мешканцям міста, так і переселенцям.

«Ваше місто - це найперший пункт, в якому дарують теплі обійми людям, що рятуються від війни. І це бачить весь світ», - зазначила координаторка системи ООН.

А мені б хотілося додати, що світ не просто бачить. Світ допомагає. Світ надає нам сил. Світ надає нам ресурси. І тому ми обов’язково з усім впораємося.

Зараз у кожного свій фронт і разом ми обов’язково переможемо!

Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним Силам України.

Тихої усім ночі.