Покіс трави та ліквідація стихійних звалищ: у Шевченківському районі відзвітували про роботу за тиждень

10.11.2022 16:00

Представники Шевченківської райадміністрації проінформували, що протягом тижня з 4 по 10 листопада на території району виконувались поточні та аварійні ремонти, покіс трави, видалення бур’янів та інші роботи.

Зокрема, аварійний поточний ремонт зливової каналізації виконано на вул. Іванова.

Ліквідація стихійних звалищ за адресами: вул. Муравченка, Олексія Поради.

Навантаження та вивезення гілля за адресами: вул. Магістральна, вул. Карпенка-Карого, вул. Центральна.

Покіс трави за адресами: вул. Юності, вул. Передаточна.

Поточний ремонт тротуарів – на вул. Круговій, 107.

Видалення порослі - вздовж вул. Центральної.

Окрім того, щоденно представниками райадміністрації проводиться моніторинг залишків продуктів у мережі продовольчих магазинів району. 7 листопада проведено моніторинг цін на продукти в роздрібних мережах та на ринках району.

Також за тиждень проведено 2 рейди для боротьби зі стихійною торгівлею. Складено на порушників 2 протоколи  за статтею 160 АК України, які передано для розгляду  до суду.

7 та 8 листопада здійснено виїзди до підприємців району з метою перевірки на відключення ілюмінації, вивісок торгових закладів. 4 і 7 листопада підприємців перевіряли на право розміщення об’єктів за адресами: вул. Чарівна, вул. Виробнича; вул. Магістральна; вул. Авраменка; вул. Спартака Маковського; пр. Моторобудівників; вул. Брюллова; вул. Елеваторна; траса Харків - Сімферополь; вул. Стефанова; вул. Героїв 55-ї бригади.