В Олександрівському районі дбають про благоустрій територій

10.11.2022 16:50

Представники Олександрівської районної адміністрації розповіли про виконані протягом тижня роботи. Основну увагу було приділено ліквідації аварійних дерев, вивезенню гілля та безпечних відходів, а також боротьбі зі стихійною торгівлею.

Так, з 4 по 10 листопада комунальники знесли небезпечні дерева на прибудинкових територіях по вул. Дніпровській, 4; вул. Українській, 31; проспекту Соборному, 81, 91, 93, 152б. Також тривали роботи з навантаження, подрібнення та вивезення гілля. Комунальники працювали за адресами: вул. Гоголя, 121, 161, 163, 177; вул. Залізнична, 13а; вул. Олександрівська, 67, 114; вул. Українська, 2, 42.

Крім того, фахівці районної адміністрації постійно слідкують за тим, аби на території району не утворювались стихійні звалища. Зокрема, минулого тижня було зібрано та вивезено сміття за адресами: вул. Жуковського, буд. 25, 69, 85; вул. Благовіщенська; вул. Академіка Амосова.

Також впродовж тижня було проведено 5 рейдів місцями стихійної торгівлі. За результатами інспекцій припинено стихійну торгівлю продовольчими товарами та овочами по вул. Запорізькій, 6, вул. Шкільній, 42, вул. Франка, 45. Крім того, порушник, який здійснював несанкціоновану торгівлю по вул. Поштовій, 141, отримав адміністративний протокол в порядку ст. 152 КУпАП. Ще з шістьма підприємцями проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо неприпустимості здійснення торгівлі у невстановлених місцях.

Окрім цього, 5 листопада представники благодійного фонду «Доркас» провели з мешканцями кварталу №1 приватного сектору та будинку по вул. Українській, 37 чергову інформаційно-роз’яснювальну зустріч з питань організації та алгоритму дій під час евакуації, взаємодії під час надзвичайної ситуації, надання медичної допомоги.