Міська влада об'єднується з запорізькими підприємствами для оперативної ліквідації наслідків ворожих обстрілів

11.11.2022 13:30

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- На власному гіркому досвіді ми вже пересвідчилися, що нам доводиться мати справу з цинічними терористами, які підступно нищать цивільну інфраструктуру, руйнують житлові будинки та вбивають мирно сплячих у своїх оселях людей. 

Найголовніше в таких надзвичайних ситуаціях – це порятунок тих, хто потрапив під завали. Тому у пошуково-рятувальних роботах завжди максимально задіяні ресурси ДСНС та міських служб. 

Також ми врахували наш попередній досвід, коли в місті потрібно було проводити рятувальні роботи одночасно на кількох об'єктах, та домовилися з представниками великих підприємств про створення спільного реєстру наявної в них та в нас спецтехніки. Додатково задіяна разом з фахівцями техніка дозволить ще швидше надавати допомогу постраждалим людям та ще оперативніше ліквідовувати наслідки ймовірних ворожих атак.

У таких випадках, коли кожна хвилина може стати ціною порятунку людського життя, об'єднуються абсолютно всі. І влада, і бізнес, і волонтери. У цьому наша сила і всі разом, один заради одного, ми обов'язково Переможемо!