Запоріжжя продовжує співпрацювати з міжнародними партнерами

14.11.2022 15:50

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Продовжуємо співпрацювати з нашими міжнародними партнерами в рамках підписаних раніше Меморандумів про співробітництво.

Сьогодні завдяки одному з таких Меморандумів ми отримали дуже важливий вантаж від австрійського міста-побратима Лінц.

Це побутова техніка, якою ми забезпечимо шелтери для вимушених переселенців. Уся допомога обов’язково буде направлена на потреби тих, хто зараз опинився у скруті, та допоможе нам суттєво поліпшити умови проживання людей, які знайшли прихисток у нашому місті.

Дякуємо соціально відповідальному бізнесу та фонду «Do it together», який в рамках проєкту «Рятуємо життя», створеного Групою Метінвест, забезпечив логістику та оперативну доставку австрійського вантажу.

Також дякуємо місту-побратиму Лінц та його мерові Клаусу Люгеру. Сьогоднішній вантаж – це ще один доказ того, що наші міжнародні партнери нам довіряють і продовжують з нами співпрацювати, незважаючи на увесь той бруд та наклеп, який поширювався проти нас в інформаційному просторі.

І ця співпраця надзвичайно важлива, адже зараз у Запоріжжі дуже багато людей, які потребують допомоги. Це і переселенці, які рятуються від війни, і містяни, які через ворожі обстріли залишилися без даху над головою та без елементарних побутових речей. Тому ми постійно працюємо над тим, щоб якомога більше міжнародних партнерів приділяли увагу Запоріжжю та надавали допомогу тим, хто її дуже потребує.

Зараз немає чужої біди. Наша сила в згуртованості і з підтримкою міжнародної спільноти ми обов’язково Переможемо!