У Запоріжжі триває ремонт доріг

15.11.2022 18:00

Вже другий день поспіль в Олександрівському районі комунальники відновлюють дорожнє покриття. Ремонтують асфальт на проїжджій частині по вул. Гоголя – від вул. Української до вул. Фортечної, загалом 1200 кв. м.

Покриття на цій ділянці дороги було у незадовільному стані - суцільні ями та вибоїни. Містяни постійно скаржились на розбитий асфальт на «гарячу лінію», адже востаннє дорогу ремонтували 5 років тому. Причиною пошкоджень послугувало пересування важкої техніки.

- До контакт-центру «15-80» надходять заявки, які передають нам і ми одразу виїжджаємо на місце виклику – вивчаємо обставини, що призвели до виникнення аварійної ситуації і як можна їх усунути у найкоротші терміни, - розповів бригадир КП «ЕЛУАШ» Олексій Гришкан.

Діяли комунальники за технологією: повністю знявши верхній шар асфальту насипали так звану «подушку» з гарячої асфальтобетонної суміші. Далі закатали асфальтоукладачем. Товщина шару покриття становить 5-7 см. Гарантійний строк експлуатації – 5 років.

Загалом на цій ділянці комунальники вклали 150 т суміші. Елуашівці розповідають, роботи побільшало, адже війна внесла свої корективи. Нині також долучаються до ліквідації наслідків від ворожих ракетних ударів по місту та області. А частина працівників стала на захист країни, у зв’язку з цим у штаті бракує кадрів.

Роботи з ямкового ремонту на дорогах міста триватимуть і надалі.