У Запоріжжі приводять до ладу укриття

16.11.2022 22:15

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

У рамках Міської цільової програми розвитку цивільного захисту населення та територій, яка фінансується з бюджету громади, у Запоріжжі проводяться ремонти укриттів, розташованих у закладах житлово-комунального господарства міста та у міських школах і садочках.

В тих укриттях, у яких цього року заплановано провести поточні ремонти, роботи виконано на 90%. Також є й такі заклади, в яких поточні аварійні ремонти сховищ вже завершено. Одне з таких повністю відремонтованих укриттів ми сьогодні проінспектували та переконалися, що в ньому

відновили водопостачання;

облаштували примусову вентиляцію;

встановили сантехніку;

замінили світильники;

замінили вхідні та міжкімнатні двері;

побілили стелю, виконали «стяжку» підлоги та вклали лінолеум.

Також цього року заплановано виконання проєктних робіт і для капітального ремонту частини укриттів у школах та дитсадках.

Дякую усім, хто приводить до ладу укриття в запорізьких школах та дитсадках. Також особлива подяка тим головам правлінь ОСББ та керуючим компаніям, які облаштовують укриття у своїх будинках та забезпечують до них вільний доступ. Також хочу висловити слова вдячності людям, які під час тривог дійсно спускаються до укриттів. Знаю, що вас таких немало, що ви чудово знаєте адреси найближчих до вас сховищ та навіть зробили там запаси особистих речей.

Зараз у кожного свій фронт і разом ми обов’язково переможемо!

Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним Силам України.

Тихої усім ночі.