Шевченківський район відзвітував про роботу за тиждень

17.11.2022 16:35

Комунальники продовжують підтримувати благоустрій територій нашого міста. Виконують планові осінні роботи, а також аварійні та поточні ремонти. Так, у Шевченківській райадміністрації розповіли про роботи, які виконувались з 11 по 17 листопада.

Зокрема, протягом минулого тижня комунальники виконували ремонт аварійної ділянки зливової каналізації по вул. Іванова. Також було оновлено покриття ділянок тротуарів по пр. Моторобудівників.

Триває ліквідація стихійних звалищ та традиційні осінні роботи - вивезення гілля, обрізка та видалення дерев тощо. Так, працівники прибрали несанкціоновані звалища сміття за адресами: вул. Миколи Корищенка, перетин вул. Тульської та Ігоря Сікоського, вивезли гілля з вул. Магістральної, Карпенка-Карого; видалили парость по вул. 8 Березня; видалили аварійні дерева за адресами: вул. Бочарова, Миколи Корищенка.

Крім того, фахівці районної адміністрації не припиняють контролювати дотримання правил благоустрою. Так, минулого тижня було проведено рейд місцями стихійної торгівлі. Двоє порушників отримали протоколи за ст. 160 АК України.

Також керівники квартальних комітетів №115, 124, 94 продовжують добрі справи: за сприяння християнських релігійних організацій та благодійних фондів роздають харчові набори пенсіонерам та соціально незахищеним верствам населення.