В Олександрівському районі тривають роботи з благоустрою

17.11.2022 17:45

Комунальники продовжують дбати про те, аби місто виглядало чистим та охайним. Роботи з комплексного благоустрою тривають в усіх районах. В Олександрівській районній адміністрації, зокрема, розповіли про те, що було виконано на території за останній тиждень.

Так, на прибудинкових територіях по вул. Запорізькій, вул. Поштовій були знесені аварійні дерева, а по вул. Жуковського, вул. Олександрівській та вул. Святого Миколая - подрібнене й вивезене кроноване гілля. Також по вул. Поштовій, вул. Благовіщенській та вул. Академіка Амосова були зібрані й перевезені безпечні відходи.

Крім того, за минулий тиждень проведено 5 рейдів щодо виявлення та ліквідації місць несанкціонованої (стихійної) торгівлі на території Олександрівського району. У підсумку вдалося припинити торгівлю продовольчими товарами по вул. Запорізькій, 13, вул. Поштовій, 141, пр. Соборному, 152в. Складені відповідні адмінпротоколи за ст. 152 КУпАП.

Вже наступного тижня на території запланували продовжити виконання робіт з благоустрою, а саме: видалення аварійних дерев, перевезення безпечних відходів, подрібнення з подальшим вивезенням кронованого гілля та проведення рейдів проти стихійної торгівлі.