Передача сучасного реанімобіля 5й міській дитячій лікарні

15.12.2017 16:54

18 грудня о 11.00 відбудеться передача сучасного реанімобіля невідкладної медичної допомоги 5й міській дитячій многопрофільній лікарні.

Це перший в Запорізькій області реанімобіль, оснащений всім необхідним медичним обладнанням для транспортування новонароджених малюків з пологових будинків у відділення анестезіології та інтенсивної терапії.

Повна вартість реанімобіля, укомплектованого спеціалізованим обладнанням для транспортування малюків, склала 4 млн гривень.

Для довідки:

Реанімобіль марки «Сітроен» класу С призначений для транспортування та моніторингу стану пацієнтів на догоспітальному етапі. Він оснащений апаратом штучної вентиляції легенів, транспортним кювезом, пристроєм, який контролює вміст кисню, пульсоксиметром, тощо. Це дозволить забезпечити маленьким пацієнтам відповідні норми температурного і вологісного режиму при транспортуванні в лікарню, надасть лікарям можливість респіраторної підтримки дихання під час поїздки, безперервного моніторингу параметрів життєдіяльності дитячого організму і ін.