У Запоріжжі демонтують незаконні тимчасові споруди

29.11.2022 20:45

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Ми з вами живемо у прифронтовому місті, але навіть в умовах війни запорізькі вулиці повинні мати належний зовнішній вигляд. Саме тому ми разом з комунальниками та представниками правоохоронних органів продовжуємо демонтаж незаконних тимчасових споруд.

Роботи виконуються поетапно – по черзі у кожному районі міста. Зараз вони тривають у Дніпровському районі. Демонтуються у першу чергу найбільш проблемні споруди. Зокрема ті, на які надходить велика кількість скарг від людей.

З минулого четверга у Дніпровському районі вже виконано три рішення виконавчого комітету щодо демонтажу незаконних тимчасових споруд. Демонтовано елементи газової заправки (кіоск, огорожу і рекламну стелу), два літніх майданчика і кіоск та причеп-«купаву». Цього тижня у районі планується демонтувати металевий гараж, який перетворили одночасно на «наливайку» та на пункт прийому вторинної сировини.

Разом з представниками районної адміністрації прибиранням незаконних споруд займаються працівники комунальних підприємств «Запоріжміськсвітло» та «ЕЛУАШ». Охорону громадського порядку забезпечують працівники поліції.

Наступні на черзі на демонтаж - незаконні споруди у Вознесенівському районі.

Дякую всім, хто наводить лад на вулицях Запоріжжя.

Зараз у кожного свій фронт і разом ми обов’язково переможемо!

Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним Силам України.

Тихої усім ночі.