Працівники державної виконавчої служби приймають вітання з професійним святом

18.12.2017 14:30

Сьогодні в Запорізькій облдержадміністрації відбувся урочистий захід, присвячений Дню працівника державної виконавчої служби. Це професійне свято було встановлено Указом Президента України від 22 липня 2009 року і відзначається щорічно 17 грудня.

З професійним святом працівників державної виконавчої служби міста та області привітали представники обласної та міської влади, суддівської та адвокатської системи. Теплі слова привітання звучали від голови Запорізької облради Григорія Самардака, заступника голови обласної державної адміністрації Зінаїди Бойко, заступника міського голови Запоріжжя Валерія Еделєва.

Заступник міського голови Запоріжжя Валерій Еделєв в своєму вітальному виступі наголосив на особливій ролі, яку відіграють державні виконавці в питаннях забезпечення виконання рішень судів.

- Сьогодні звучить багато теплих і добрих слів на вашу адресу. Ви цього гідні. Виконання судових рішень це важлива державна справа, яка потребує високої професійної відповідальності та високих моральних якостей. У вас це все є. Від імені влади вітаю вас, - сказав Валерій Еделєв.

В ході урочистого заходу кращі працівники виконавчої служби були нагороджені Почесними грамотами Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради та виконавчого комітету Запорізької міської ради.