В Олександрівському районі розповіли про виконані за тиждень роботи

01.12.2022 17:50

У Запоріжжі продовжуються роботи з благоустрою. В усіх районах міста комунальники, райадміністрації та підрядні організації займаються нагальними питаннями. Так, про роботу за тиждень відзітували в Олександрівській райадміністрації.

3 метою забезпечення належного санітарного стану внутрішньоквартальних територій житлового фонду району і безпеки мешканців організовані та виконані наступні роботи:

  • знесення дерев на прибудинкових територіях за адресою вул. Українська, 42;
  • збирання та перевезення безпечних відходів за адресами: на перетині проспекту Соборного та вулиці Поштової (ЗЦНТІ); вул. Земського лікаря Лукашевича, 19; на перетині вулиць Академіка Амосова i Базарної; та вулиць Академіка Амосова i Поштової;
  • вивезення листя за адресами: вулиці Запорізька; Українська; Шкільна.

Робочою групою з профілактики та запобігання виникнення несанкціонованої (стихійної) торгівлі на території Олександрівського району міста Запоріжжя здійснено 5 рейдів щодо виявлення та ліквідації місць несанкціонованої (стихійної) торгівлі, а саме: 25 та 30 листопада припинено стихійну торгівлю продовольчими товарами за адресами: вул. Поштова, 141, Запорізька, 15, Шкільна, 42.