У Запоріжжі територіальні інформаційні центри продовжують перетворюватися на Пункти Незламності

01.12.2022 21:15

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Наші територіальні інформаційні центри продовжують перетворюватися на Пункти Незламності.

Сьогодні ми проінспектували один з таких Пунктів, створений на базі ТІЦу, облаштованому в гімназії № 42.

Це абсолютно повноцінний Пункт Незламності, який відповідає усім необхідним умовам. Тут є власна вугільна котельня, повністю заправлений паливом дизельний генератор потужністю 17,5 кВт (у випадку відключення світла він може забезпечити електроживлення і котельної, і самого Пункту Незламності), дві буржуйки з запасом дров та укриття, розраховане на 100 осіб. Також у Пункті створено запас питної води, їжі, медикаментів та є працюючий WI-FI.

На сьогоднішнй день Пункт, розташований на першому поверсі навчального закладу, може прийняти одразу 100 людей (а якщо рахувати разом з укриттям, то двісті). За необхідності Пункт можна розширити на всі чотири поверхи гімназії, що дозволить розмістити там одночасно 500 осіб.

До Пункту Незламності, який зараз працює цілодобово, вже приходять відвідувачі. Під час віялових відключень мешканці Шевченківського району користуються можливістю зарядити гаджети, випити гарячий чай чи каву, попрацювати в Інтернеті, а наймолодші запоріжці долучаються у Пункті до онлайн-навчання.

Хочу подякувати усім освітянам, які всім серцем переживають за свою роботу та докладають максимум зусиль для облаштування укриттів, ТІЦів та Пунктів Незламності.

Зараз у кожного свій фронт, і разом ми обов'язково переможемо!

Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним Силам України.

Тихої усім ночі.