З Міжнародним днем волонтерів!

05.12.2022 12:35

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- 5 грудня у всьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів - людей з великими серцями, наповненими любов‘ю і добром.

Вже дев'ять місяців поспіль мільйони українців об’єднуються задля боротьби з ворогом. В той час, коли наші герої, українські воїни, ведуть боротьбу на передовій та б‘ють російських окупантів, волонтери надійно тримають тил. Хтось купує автівки та високоточну техніку для наших бійців, хтось плете сітки, хтось доставляє у гарячі точки продукти та одяг, хтось евакуює людей із зон бойових дій, хтось допомагає усувати наслідки ворожих прильотів, хтось готує їжу для військових та постраждалих від російської агресії, а хтось зустрічає і підтримує людей, які рятуються від війни.

Хочу подякувати кожному, хто долучався та долучається до підтримки військових, вимушених переселенців, та запоріжців, які потребують допомоги. Низький уклін за вашу людяність, згуртованість та ініціативність.

Зі святом, шановні волонтери! Міцного здоров‘я, сил, терпіння і мирного неба якнайскоріше! Зараз у всіх нас є спільна мета – Перемога над рашистською навалою. Тому тільки разом і тільки вперед.