У Шевченківському районі відзвітували про виконані за тиждень роботи

08.12.2022 15:35

У всіх районах Запоріжжя комунальники дбають про благоустрій міста. У тому числі в Шевченківському районі. Представники райадміністрації розповіли про виконані впродовж тижня роботи.

Так, впродовж 2 – 8 грудня в районі проводився аварійний поточний ремонт зливової каналізації по вул. Іванова. Також шляховики оновлювали ділянки тротуарного покриття на пр. Моторобудівників.

Крім того, не припиняються роботи з навантаження та вивезення опалого листя, обрізки та видалення дерев. Зокрема, комунальники працювали за адресами: вул. Іванова, вул. Академіка Федора Муравченка, вул. Червона, вул. Миколи Краснова.

Також минулого тижня було проведено рейд по боротьбі зі стихійною торгівлею. На одного порушника складено протокол за ст. 160 АК України та передано для розгляду до суду.

Окрім цього, було проведено низку нарад щодо актуальних питань життєдіяльності району. Так, 6 грудня під головуванням заступника голови районної адміністрації Людмили Щербини відбулося засідання комісії з розгляду заяв щодо забезпечення паливною деревиною домогосподарств Шевченківського району міста Запоріжжя. Розглянуто 91 звернення громадян та визначено першочерговість домогосподарств на видачу паливної деревини, оформлено протокол комісії та передано до виконавчого комітету Запорізької міської ради.

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю в районній адміністрації врученj подарунки 8 особам з обмеженими можливостями громадських організацій району.

Також 6 грудня голова районної адміністрації Федір Маєр та заступниця голови районної адміністрації Зоя Лимарчук привітали військовослужбовців територіального центру комплектування та соціальної підтримки м. Запоріжжя з Днем Збройних Сил України.