У Шевченківському районі відзвітували про виконані за тиждень роботи

15.12.2022 17:10

Запорізькі комунальники продовжують підтримувати благоустрій у місті. Комплексні роботи виконують в усіх районах. Так, у Шевченківському районі розповіли про те, що було зроблено з 9 по 12 грудня

Так, впродовж минулого тижня комунальники продовжували ремонтувати аварійну ділянку зливової каналізації по вул. Іванова. Також тривала заміна тротуарного покриття на пр. Моторобудівників. Крім того, не припиняються роботи з навантаження та вивезення опалого листя, обрізки та видалення дерев. Так, комунальники працювали за адресами: вул. Іванова, вул. Червона, вул. Чарівна.

Також минулого тижня було проведено рейд по боротьбі зі стихійною торгівлею. На одного порушника складено протокол за ст. 160 АК України та передано для розгляду до суду.

Окрім цього, в районі розпочалася підготовка до святкування Нового року та Різдва. Було здійснено виїзд щодо перевірки належного санітарного стану територій та місць торгівлі новорічними ялинками та прикрасами. 

Також 13 грудня фахівці райадміністрації здійснили виїзд для вручення попереджень власникам самовільно розміщених споруд за адресами вул. Спартака Маковського, 2; вул Чарівна, 119, 159. Наступного тижня роботи будуть продовжені.