У Запоріжжі відкрили ще один Пункт Незламності

15.12.2022 20:50

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Ми відкрили у місті ще один Пункт Незламності. Його створено на базі гімназії № 85, за адресою вулиця Основна, 120, що на Запоріжжі Лівому у Заводському районі. Пункт може прийняти одночасно до 120 осіб, але у разі необхідності ми зможемо збільшити кількість місць для розміщення.

Ця гімназія не входить до переліку міських ТІЦів, однак ми забезпечили її усім необхідним для того, щоб вона одразу розпочала працювати як Пункт Незламності. По-перше, в ній є власна вугільна котельня, а по-друге там вже встановлено генератор потужністю 17 кВт. Тому у разі відключення світла мешканці району можуть зігрітися у цьому Пункті Незламності, випити там гарячого чаю та зарядити свої гаджети.

Окрім того, в Пункті є 2 буржуйки із запасом дров, повністю облаштоване укриття та 2 кімнати для матері та дитини зі спальними місцями, в якій можуть відпочити також і люди похилого віку.

На цей час Пункт Незламності забезпечено ліками і запасами питної та технічної води. Зараз там створюється запас засобів гігієни, у томі числі й дитячих (для того, щоб мами з дітками могли мати все необхідне для комфортного перебування в Пункті).

Дякую кожному, хто допомагає нам створювати та забезпечувати стабільну роботу Пунктів Незламності.

Зараз у кожного свій фронт і разом ми обов’язково переможемо!

Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним Силам України.

Тихої усім ночі.