У міськвиконкомі відбулась зустріч з представниками УГКЦ

17.12.2022 14:45

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Зустрілися з представниками Української греко-католицької церкви, яка є засновником Карітас України та благодійного фонду «Карітас Запоріжжя».

На зустрічі були присутні Глава і Отець Української греко-католицької церкви Святослав Шевчук, Владика Степан Меньок, Екзарх Донецький та настоятель греко-католицької парафії Запоріжжя і директор благодійного фонду «Карітас Запоріжжя» отець Андрій Бухвак.

"Карітас Запоріжжя" активно працює у нашому місті з 2015 року. Вони забезпечують людей як фінансовою допомогою, так і продуктами, засобами гігієни та іншими важливими речами.

Після початку відкритого російського вторгнення фонд допоміг вже понад 150 тисячам вимушених переселенців та ше активніше продовжив допомагати соціально незахищеним категоріям містян. Зокрема «Карітас Запоріжжя» надав фінансову допомогу мешканцям постраждалих запорізьких будинків.

Щиро подякували керівництву Української греко-католицької церкви за підтримку запоріжців та вимушених переселенців. Також на зустрічі обговорили напрямки майбутньої співпраці, спрямованої на допомогу людям, що потребують нашої особливої уваги та підтримки.

Разом йдемо вперед, до Перемоги!