Володимир Буряк повідомив, коли на маршрут вийдуть нові автобуси

19.12.2017 12:54

Завтра на маршрут вийдуть перші автобуси, які придбані в цьому році для КП «Запоріжелектротранс» в рамках програми фінансового лізингу. Про це на своїй публічній сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» повідомив міський голова Володимир Буряк.

Відзначимо, ці автобуси будуть перевозити пасажирів на недавно створеному маршруті №17 «Арматурний завод - вокзал« Запоріжжя-І », який з'єднує Осипенківський мікрорайон з центром міста.

Міський голова зазначив, що це ще один крок в оновленні комунального транспорту, вирішенні проблеми перевезення пасажирів в Запоріжжі. Ось що написав на своїй сторінці Володимир Буряк:

«Завтра випускаємо на лінію перші великі автобуси з партії МАЗів, закуплених в лізинг.

Вони виходять на новий - 17-й маршрут, який зв'яже Осипенківський мікрорайон з центром міста.

Цей маршрут дозволить нам зняти транспортну напругу, яка виникає на Верхній Хортиці, в Осипенківському мікрорайоні щоранку, коли люди їдуть на роботу.

Нові автобуси, які закуплені в лізинг, будуть продовжувати надходити в місто. По мірі цього, будемо випускати їх на найбільш проблемні напрями. Для оптимізації потоків у нас розроблено 9 нових маршрутів. У планах на 2018-й продовжити цю роботу.

Будемо максимально оновлювати рухомий склад комунального транспорту за рахунок збирання своїх трамваїв, капітального ремонту машин та закупівлі нових великих автобусів. Думаю, що найболючіший етап вже пройдено. Упевнений, ми зможемо переломити ситуацію і навести порядок в громадському транспорті міста ».

Нагадаємо, всього в рамках програми фінансового лізингу в 2017 році для КП «Запоріжелектротранс» закуплено 35 автобусів великої місткості, стомісних «МАЗів». Перші 13 з них вже надійшли в місто. Решта планується отримати в першому кварталі 2018 року. У 2018 році придбання автобусів планується продовжити.