Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

20.12.2022 10:05

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Розпочалася трьохсота доба повномасштабного російського вторгнення на українську землю.

Здається, що за ці 300 днів ми з вами прожили ціле життя. Ми зустріли і прихистили тисячі переселенців, ми навчилися гуртуватися для ліквідації наслідків ворожих прильотів, ми призвичаїлися жити з комендантською годиною і з вимкненнями світла. Так, нам іноді буває важко. Іноді нестерпно боляче. Але при цьому ми стали набагато, просто в десятки разів сильнішими і нескоренішими. Ця сила і ця нескореність росії і не снилася. Цією силою і цією нескореністю захоплюється весь світ. Ця сила і ця нескореність обов’язково приведе нас до нашої найзаповітнішої мрії - до української перемоги. Тож тримаймо стрій і йдемо тільки вперед. Бо знаємо - для чого і заради кого.

Тепер за традицією про ситуацію на фронті на Запорізькому напрямку. Протягом минулої доби ворог обстрілював позиції наших воїнів в районах Темирівки, Червоного, Малих Щербаків і Плавнів.

У свою чергу Сили оборони Запорізького краю за попередні дні в районах Бердянська, Токмака та Поліг знищили склад боєприпасів, близько 15 одиниць військової техніки та поранили понад 150 рашистів.

Дякуємо нашим воїнам і йдемо до Перемоги! Все обов’язково буде Україна!

Слава Україні!

Героям слава!