У Запоріжжі тривають перевірки громадського транспорту

21.12.2022 10:00

В місті продовжують перевіряти роботу перевізників та дотримання ними їхніх договірних обов’язків. Інспекцію здійснює робоча група у складі представників управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради та відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у м. Запоріжжі.

За інформацією управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради нещодавно було проведено перевірку технічного стану транспортних засобів, які працюють на автобусних маршрутах загального користування м. Запоріжжя.

За результатами інспекції фахівцями Управління патрульної поліції у Запорізькій області складено постанови про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху на водіїв автобусних маршрутів. Працівниками відділу державного нагляду (контролю) у Запорізькій області Державної служби України з безпеки на транспорті складено акти проведення перевірки додержання вимог законодавства про автомобільний транспорт під час здійснення перевезень пасажирів і вантажів автомобільним транспортом.