В Шевченківському районі продовжують роботи з благоустрою

22.12.2022 16:30

Представники Шевченківської райадміністрації відзвітували за діяльність за тиждень з 16 по 22 грудня. За їх інформацією, на території району продовжуються роботи з прибирання та планового ремонту територій, а також підготовка до новорічних та різдвяних свят.

Так, у зазначений період підрядні організації виконали на території Шевченківського району наступні роботи:

  • продовжували аварійний поточний ремонт зливової каналізації на вул. Іванова
  • навантаження та вивезення опалого листя на вул. Військбуд
  • проводили поточний ремонт тротуарів на вул. Чарівній
  • Видалення порослі за адресами: вул Героїв 55-їбригади, вул. Бочарова
  • обрізка та видалення дерев на вул. Карпенка-Карого.

22 грудня представники райадміністрації спільно з поліцейськими провели  черговий рейд з боротьби зі стихійною торгівлею. Складено на порушників 1 протокол  за ст. 160 АК України, який передано для розгляду  до суду.

З 20 по 22 грудня здійснювались виїзди щодо перевірки належного санітарного стану територій з метою підготовки святкування Нового року та Різдва та торгівлі новорічними ялинками і прикрасами  за адресами: вул. Авраменка; пр. Моторобудівників; вул. Спартака Маковського; вул. Чарівна; вул. Олексія Поради; вул. Миколи  Корищенка.

В рамках відзначення 60-річчя утворення Шевченківського району 21 та 22 грудня представники районної адміністрації привітали працівників закладів освіти району зі святом, подякували за співпрацю у вирішенні нагальних питань,  професіоналізм, самовідданість і незламність, відвагу і майстерність в організації учбового процесу в умовах воєнного стану та вручили почесні грамоти, подяки голови районної адміністрації та  подарунки.