В Олександрівському районі розповіли про виконані за тиждень роботи

23.12.2022 10:00

Комунальники продовжують дбати про те, аби місто виглядало чистим та охайним. Роботи з комплексного благоустрою тривають в усіх районах. В Олександрівській районній адміністрації, зокрема, розповіли про те, що виконано на території за останній тиждень.

Так, на прибудинкових територіях багатоповерхівок, розташованих за адресами: вул. Гоголя, 161, 175, 177, вул. Поштова, 161, вул. Фортечна, 5, вул. Франка, 41, вул. Шкільна, 13 було обрізано дерева.

Крім того, минулого тижня проведено 2 рейди щодо виявлення та ліквідації місць несанкціонованої торгівлі. У результаті вдалося припинити діяльність точок продажу продовольчих товарів на вул. Запорізькій, працівники поліції склали 1 протокол про адміністративне правопорушення.

Також впродовж тижня було підготовлено 7 проєктів договорів на право користування місцями для встановлення тимчасових споруд. 16 грудня працівники районної адміністрації провели виїзне комісійне обстеження розташованих без дозвільних документів тимчасових споруд для здійснення торгівлі. 

19 грудня за підтримки районної адміністрації в обласному краєзнавчому музеї проведено святковий захід до Дня Святого Миколая для юних мешканців району та внутрішньо переміщених дітей.