У Запоріжжі відбулась позачергова сесія міської ради

26.12.2022 20:40

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Сьогодні відбулася позачергова сесія, на якій депутати відпрацювали ефективно і злагоджено. Але все ж знайшлися особистості, які прийшли до зали засідань не для голосування, а щоб попіаритися, розвести популізм і влаштувати театр одного актора. Та це не завадило нам затвердити надважливі для Запоріжжя рішення.

По-перше, передачу з Фонду держмайна у комунальну власність міста трьох великих сховищ, кожне з яких здатне вмістити 1200 людей. Тепер ми зможемо привести ці сховища до ладу, відремонтувати та облаштувати їх згідно з нормами.

По-друге, прийняття Програми відбудови житлового фонду, зруйнованого внаслідок російської агресії. Важливість цієї Програми, яка зокрема дозволить нам залучити для відновлення будинків кошти міжнародних партнерів, пояснювати не потрібно. Адже на всіх зустрічах з людьми завжди звучить одне питання: «Як швидко буде відновлене наше житло?».

Дякую тим депутатам, які в ці непрості часи змогли зібратися не для власного піару, а для того, щоб проголосувати за важливі для міста рішення.

Зараз у кожного свій фронт, і разом ми обов’язково переможемо!

Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним Силам України.

Тихої усім ночі.