Мультифункціональний стадіон тепер є і в Олександрівському районі

19.12.2017 16:58

Багатофункціональний стадіон європейського класу відкрився сьогодні, 19 грудня, на базі колегіуму № 98.

Шостий багатофункціональний комплекс відкрився для учнів і жителів Олександрівського району. Спортивний комплекс, який поєднує в собі майданчики для ігрових видів спорту, бігову доріжку, тренажери і навіть дитячий майданчик, побудували на базі 98 колегіуму. На відкритті стадіону були присутні директор департаменту спорту, сім'ї та молоді Павло Бланк, директор департаменту освіти і науки Юлія Погребняк, депутати міськради, учні колегіуму, батьки.

- Унікальний, знаковий проект для системи освіти Запоріжжя - будівництво шкільних стадіонів - ключовий з проектів, пов'язаних з підтримкою і пропагандою здорового образи життя. Ми виховуємо нове покоління дітей, які цінують своє здоров'я, мають жагу до перемоги, вчаться працювати в команді і захищати честь міста і країни на міжнародній арені. Відкриваючи вже шостий стадіон, ми відчуваємо підтримку не тільки міської влади і батьківської громадськості. Найкращим доказом вірності і необхідності цього проекту є щасливі посмішки на обличчях дітей, - розповіла Юлія Погребняк.

Відкриття стадіону пройшло у святковій атмосфері. Учні колегіуму підготували яскраву спортивно-розважальну програму, запустили повітряні кульки і феєрверк.

Після церемонії відкриття на нових спортивних майданчиках пройшли відкриті тренування під керівництвом тренерів і спортсменів міських ДЮСШ з футболу, волейболу, гандболу, баскетболу.

У 2017 році з міського бюджету виділено 65 млн. грн. на будівництво 7-ми багатофункціональних спортивних стадіонів. Перший стадіон був відкритий 10 вересня в Комунарському районі на базі міської школи № 7. На другому стадіоні займаються учні 71-ї школи. Такі ж стадіони працюють в Дніпровському районі в школі № 100, в Заводському районі в 33-й школі, в Шевченківському районі в школі № 93. Доступ на стадіони для всіх бажаючих безкоштовний.